Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 5 februari 2010

Ett bättre Laxå

Att börja en helt ny blogg är en uppgift som kan avskräcka, men Oppositionsgrupp Laxå vill genom denna blogg visa fram nya och alternativa möjligheter för Laxå kommun gällande framtiden. Vi vill se ett bättre Laxå – ett Laxå som inte har minskande befolkning varje år, ett Laxå som har en hållbar ekonomisk tillväxt och ett Laxå som har invånare med kan välja mellan kommunala och icke-kommunala utförare samt invånare som trivs i Laxå kommun.

Inom kommunpolitik är de olika partierna oftast överens om ca 70-80 % av alla ärenden, men i de resterande finns det stora skillnader mellan Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som styr Laxå kommun och oppositionen som består av Kristdemokraterna, Moderaterna, Centerpartiet, Folkpartiet och Miljöpartiet. Vi i oppositionen vill ge större möjligheter för den enskilde att välja själv och att det inte ska vara politiken som bestämmer allt. Det som kan bestämmas vid köksbordet ska bestämmas där och inte vid sammanträdesbordet!

Ansvaret för varje inlägg i denna blogg och att svara på inlägg från allmänheten är skribentens.  Vi hoppas att denna blogg ska vara en tillgång för det politiska livet i Laxå kommun och kanske också ”liva upp” debatten inför valet i september 2010.

Bo Rudolfsson (KD)     Otto Zita (M)    Ivonny Larsson (C)

Sven-Erik Windh (FP)    Sara Pettersson  (MP)

    

   


                                                                    




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar