Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 13 februari 2010

Ett bättre Laxå

Såg en annons i senaste Laxå Nytt. ”Vill du vara med att forma Laxås framtid?, frågar Laxås Socialdemokrater.

Min fråga: Finns det någon framtid för Laxå med fortsatt S-styre.

Otto Zita.
Moderat Laxå

6 kommentarer:

  1. Ja, det är en riktigt komisk annons. Om Socialdemokraterna fortsätter att "forma Laxås framtid" som de gjort de senaste 35 åren så kommer det snart inte finnas något Laxå kvar! Än så länge har de lyckats halvera Laxå. Låt dem inte fortsätta!

    SvaraRadera
  2. Visst har Laxå en framtid!Vi vill vara med och forma den...

    Laxåpartiet - För Framtiden

    SvaraRadera
  3. Laxås framtid ligger i era händer låt den inte flyga sin kos..........

    SvaraRadera
  4. När ska den här kommunen börja samarbeta mellan "blocken"??? Känns som att det är "vi" och "dom" och att ni inte kan samsas och vara eniga om ett beslut bara för att ni "ska vara" oense...... I våran lilla kommun känns det som att det är dags att lägga partitillhörigheterna lite åt sidan, för att kunna tillsammans arbeta för att få en bra kommun att leva och bo i. En kommun som lockar hit människor, istället för att skrämma iväg. En kommun som man är stolt över att bo i och som man vill låta sina barn växa upp i och själv åldras i.
    Börja samarbeta och lyssna på Laxåborna för en gångs skull , innan kommunen rasar helt!!!

    SvaraRadera
  5. Samarbete finns som jag tidigare skrivit i 70-80 % av alla ärenden - samma åsikt. Jag tror inga politiker är oense bara "för att vi ska vara oense" - mycket samarbete och samverkan som aldrig når medborgarna via media.
    - Om vi ska lyssna på Laxåborna, vad vill då Laxåborna? Vi i oppositionen lyssnar, men alldeles för få säger något!
    /Bo Rudolfsson
    (KD)

    SvaraRadera
  6. Laxåborna vill mycket men alldeles för få säger något, det har du helt rätt i Bo! Nu är Laxåpartiet igång och vi ska föra fram Laxåbornas åsikter och ideér. 70-80% av alla ärenden kan ni samsas om och jag antar att dessa ärenden är "små". Det är i dom "större" ärendena och besluten det inte riktigt "klaffar", tror jag. Laxåpartiet vill vara med och försöka få ett samarbete till 100%... Det är alldeles för mycket prestige hos politikerna?!
    /Marko Pekkanen
    (LP)

    SvaraRadera