Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 4 augusti 2010

Trovärdighet?

Att vara trovärdig är det viktigt. Efter att ha läst vad S och V skriver i Laxå Nytt angående deras syn på framtida skolorganisation finner man snabbt att detta går helt emot de beslut de har tagit i Kommunfullmäktige.
För oss som arbetat med att behålla skolorna i ytterområdena känner man inte igen detta resonemang. Om de inte vill flytta barnen hade politiker och föräldrar inte behövt kämpa för skolorna med namninsamlingar, brev till politiker och överklagande mm. Dessutom ligger S och V beslut (förslag G) fast och gäller fortfarande samt jobbas efter, vilket skär sig rejält med uttalandet i Laxå Nytt
Hur stor är trovärdigheten hos S och V efter detta ?

Jeanette Gunther
Centerpartiet


10 kommentarer:

  1. I Laxå Nytt kan man läsa att majoritetens prioritet 1 för barnens bästa är : Ingen flytt av barn från ngn del av kommunen.
    Men deras tidigare förslag och klubbade beslut så är prioritet 1 för barnens bästa : Inflyttning av barnen från ytterområdena med hänvisning till bla förhindra utanförskap för Hasselfors & Finnerödja barnen.

    SvaraRadera
  2. Trovärdigheten talar för sig själv se bara hur de "mörkat" med siffror i budgeten.
    // Rune

    SvaraRadera
  3. Vad gör de inte i valtider !
    Genom eld och vatten !
    Enade de stå !
    Lika för alla !

    ..... med förhoppning att väljarna glömt vad som sagt och gjorts !!!!!

    //KK

    SvaraRadera
  4. Här har väljarna verkligen fått någonting att fundera över.
    Är det beslutet i kommunfullmäktige som gäller eller är det valfläsket i Laxå Nytt? En sak är säker båda sakerna kan inte gälla samtidigt.
    Socialdemokraterna och vänstern har en del att förklara innan valdagen.
    Dags för förändring

    SvaraRadera
  5. 33215 dagar med ett s-styre i kommunen kan vara över om 44 dagar.
    Är invånarna mogna för en positiv förändring?
    Känns så!
    Gustaf

    SvaraRadera
  6. Hur många kommer rösta på sossarna iår ?

    Hur många vill fortsätta bli dragna vid näsan ?

    // Arne Anka

    SvaraRadera
  7. Förmodligen de flesta som är med i Metall eller Kommunal dvs industriarbetare, undersköterskor, vårdbiträden, barnskötare, vaktmästare, lokalvårade, m.fl. De vågar inget annat efter fackats påtryckningar om att man är en svikare om man skulle rösta på något annat än vänsterblocket. Sen har de oftast ingen aning om hur det drabbar dem och det är det som är det riktigt sorgliga.
    Så länge ni inte lyckas få de väljarna att förstå att de har fått mer i plånboken varje månad pga av skattesänkningarna de sista åren än vad facket har lyckats förhandla upp deras låga löner så kommer de fortsätta rösta likadant i val eter val i ren okunskap.

    SvaraRadera
  8. I Laxå viner partipiskan hårdare än ngn annanstans i Sverige.......

    och skattesänkningar bryr de sig inte om här i kommunen för piskan skulle svida för hårt på ryggen om någon vågade säga emot sossarna....
    // LL

    SvaraRadera
  9. Underskatta aldrig vanliga människors förnuft!
    I samma stund man gör det underskattar man den demokratiska grund vårt samhälle bygger på. Jag tror på förnuftet därför tror jag att det kommer att bli ett maktskifte i Laxå kommun den 19 september.
    Det är vår tid nu!

    En av många som aldrig vågat hoppats tidigare.

    SvaraRadera