Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 16 september 2010

Chansen att byta styre i Laxå

Nu är det 3 dagar kvar tills valet - nu har alla som bor i Laxå möjligheten att välja något annat parti än att ge  (S) förnyat förtroende och därmed få en bättre utveckling för kommunen.

En stor del av ansvaret för Laxå kommuns utveckling nedåt ligger på (S) som under mandatperiod efter mandatperiod hållit fast vid sina gamla lärosatser - inga privata alternativ, ingen valfrihet, etc. Nu måste det till en ändring om Laxå kommun ska kunna överleva och utvecklas.

Jag hoppas att alla som bor i Laxå kommun och som läser detta tar sitt ansvar och röstar på något av partierna i Ett bättre Laxå, helst kristdemokraterna naturligtvis, men det viktiga är ändå att inte rösta på (S) eller (V), rösta på något parti som vill ge kommunen framgång och vill jobba för det.

Vi som finns med i partier som ingår i Ett bättre Laxå måste nu göra den sista viktiga insatsen för att dela ut material, tala med människor - visa fram fördelarna med en nytt styre i kommunhuset.

/ Bo Rudolfsson (KD)
Kommunalrådskandidat i Laxå kommun

1 kommentar:

  1. Byta styre ! Brukar vara däcken som slits men här i Laxå har S tom slitit ut "styret" (dåligt underhåll med andra ord)
    //Anders

    SvaraRadera